METEO4EVENTS bij jou op locatie

ONSITE WEERBEWAKING

EEN GOED BEGIN IS HET HALVE WERK

Weermonitoring op locatie heeft verschillende voordelen ten opzichte van monitoring op afstand. Ten eerste kan monitoring op locatie de nauwkeurigheid van de meteorologische gegevens aanzienlijk verbeteren, omdat de gegevens direct op de locatie worden verzameld en niet op basis van een grotere geografische gebied.

WEERKUNDIGE & WEERSTATION OP UW EVENEMENT

Door monitoring op locatie kunnen weersomstandigheden in realtime worden gevolgd en kan het weer snel en nauwkeurig worden voorspeld. Dit is van groot belang voor evenementen, omdat onverwachte weersomstandigheden de planning en veiligheid van het evenement kunnen beïnvloeden. Door monitoring op locatie kunnen organisatoren snel reageren op veranderingen in het weer en hun plannen aanpassen om de impact van deze veranderingen te minimaliseren.

Accurate weerdata op locatie

Weerstations van Meteo4events zijn professioneel en geven alle weerdata af op een console. De console is realtime af te lezen en kun je gelijk zien of er parameters worden overschreden.

internet onafhankelijke bliksemdetectie

Zelfs als alle stroom zou uitvallen kunnen we nog precies zien waar het onweer zich bevind in een straal van 100km van het evenement.

Ervaring

Hoewel Meteo4events bestaat uit 1 persoon, is de naam niet onbekend. Dat heeft een goede reden. Mijn ervaring in het veld en met festivals hebben inmiddels de 16 jaar gepasseerd.

weerkundige op locatie

Niet meer hoeven wachten op informatie of bellen naar een instantie. Maar gewoon binnenlopen en vragen wat er staat te gebeuren

Datalogging

Met de professionele weerstations kan data worden gelogd. Voor de organisatie kan dit een waardevol bewijsstuk zijn voor vergoeding van eventuele schade.

Meedenkend

Met jarenlange festivalervaring kijkt meteo4events verder dan alleen de basis. Ik kijk verder. Denk aan extreme hitte of mogelijke overstroming. Moeten er wel of geen maatregelen worden getroffen?

neerslagradar

Wij maken gebruik van eigen software waarbij we precies kunnen zien waar de bui hangt en welke intentisteit deze bui heeft. Zo kun je de ontwikkelingen volgen op het event zelf.

Actuele weersverwachting

Realtime weerbericht ontvangen in het productiedorp. Van temperatuur tot aan de zonkracht. Meteo4events heeft alles in huis om alle aanwezigen veilig een festival te bezoeken.

Veiligheidsoverleg

Tijdens veiligheidsoverleggen is het ook belangrijk om te weten wat het weer in petto heeft zodat de veiligheidsdriehoek ook de juiste beslissingen kan nemen op basis van het weer.

Waarom kiezen voor METEO4EVENTS?

WEERBEWAKING VANAF HET LEGGEN VAN DE EERSTE RIJPLAAT

meteo4events op locatie

WEERBELASTBAARHEID

Het weer in ons land veranderd. En het aantal evenementen stijgen nu het weer mag. De effecten van het weer wordt vaak onderschat. En Meteo4events helpt de organisatie deze in kaart te brengen. Dit kan al vanaf het moment dat de eerste rijplaat wordt gelegd. Ook tijdens de afbouw kan ik jullie voorzien van op maat gemaakte weersverwachting.

WEERSINFORMATIE OP DE VIERKANTE KILOMETER

weersinformatie bestemd alleen voor jou. Toegespitst op jouw vierkante kilometer. Weet of het gaat regenen, hoeveel wind er staat en of er onweer verwacht wordt

WEERSTRESS VERLEDEN TIJD

Steeds maar weer die buienradar checken, of van je crew horen dat het elk moment keihard kan gaan onweren. Schud dat allemaal van je af want Meteo4events weet precies wat er boven je hoofd hangt!

BRIEFING VOOR EN TIJDENS HET EVENEMENT

Voor de start en tijdens het evenement wordt er gekeken of er parameters worden overschreven en of de weerssituatie nog problemen kan geven.

VOOR KLEINE EN GROTE EVENEMENTEN

Het weer maakt geen onderscheid of een evenement groot of klein is. Meteo4events doet dat ook niet! Of het nu gaat om een carnavalsoptocht of jaarlijks terugkomende festivals.

weerkamer Weerbewaking Nederland

METEO4EVENTS | Uw partner in weermonitoring
voor festivals en talloze andere buitenactiviteiten

Meteo4events | Uw partner in weermonitoring voor festivals en talloze andere buitenactiviteiten

VRAAG EEN OFFERTE AAN OF STEL EEN VRAAG

NEEM CONTACT OP MET METEO4VENTS

Ga voor dat extra stukje veiligheid voor al jouw bezoekers.

Niet alleen de betalende bezoekers, maar ook de sitecrew, leveranciers, sponsoren en alles waardoor een festival of buitenevenement last kan hebben van het weer.

Svg

* Wij proberen jullie zo snel mogelijk een passende offerte aan te bieden, gespecificeerd op jouw eventlocatie.