Weerstation verhuur

Alle weersinformatie in eigen beheer.

Het verhuur van onze weerstations is een extra dienst die Meteo4events aanbiedt. Deze draadloze weerstations zijn een ideaal hulpmiddel tijdens buitenevenementen. In een handomdraai kun je zien welke weersomstandigheden er zijn voor uw evenement. Deze worden live weergegeven op de console. We hebben verschillende soorten weerstations met elk hun eigen kenmerken. Zo kunt u kiezen tussen de basis versie met de globale weersinformatie, of de pro waarbij ook de zonkracht (UV) wordt gemeten en heeft een datalogger. Handig voor later als u schade mocht hebben.

davis weerstation verhuur weerbewaking nederland

windmeter weerbewaking nederland

Windmeting

Het gevaarlijkste bij een buitenevenement is toch wel de wind. Meeste tijdelijke objecten en tenten hebben maximale windparameters. Met ons weerstation kun je live zien hoe hard het waait en wat de gemiddelde windsnelheid is.

Temperatuur weerstation verhuur

Temperatuur

De temperatuur kan veel doen tijdens een buitenevenement. Temperatuur te hoog? Dan treed er een hitteplan in werking. Te koud? Dan zorgen voor thermodekens en een verwarmde ruimte.

Uv straling weerbewaking

UV straling

Terwijl er een lekker briesje staat, heb je misschien wel UV-index 8. Waarbij er heel snel verbranding optreed. Extra insmeerteams inzetten en schaduwterassen opzetten is dan belangrijk.

Data logger weerstation verhuur

Data logger

Onze pro-line weerstations zijn uitgerust met een datalogger. Op deze manier zijn alle locale metingen opgeslagen en kunt u bij schade deze data gebruiken voor bijvoorbeeld de verzekering als u schade heeft geleden.

Regen weerbewaking

Neerslag

Schade door een flinke lading neerslag? Met de regenmeter kun je precies zien hoeveel er is gevallen.

Luchtdruk weerstation huren weerbewaking

Luchtdruk

Plots zakkende luchtdruk? Kans op onweer! Als de luchtdruk plotseling zakt dan is er mogelijk onweer op komst.

Weerstation verhuur BASIC

Heb je  genoeg aan basisinformatie en is wind het enige wat u zorgen geeft dan is de basic-line meer dan voldoende. Ook als bovenstaande is dit weerstation draadloos en kan deze op een paal gemonteerd worden. Met de console kunt u alle weerdata inzien. Deze console heeft geen datalogger en kan dus niet achteraf geraadpleegd worden.

weerstation verhuur pro davis

Weerstation verhuur PRO

Dit is ons beste weerstation in huis. Zelf van stroom voorzienend en kan alles meten wat een weerstation meten kan. Van uv tot aan zonuren, regen en zelfs de luchtvochtigheid. Enorm belangrijk voor de warme zomerdagen.

Weerbewaking Nederland verhuurt grotendeels alleen de Davis Vantage basis of de Davis Vue. Beiden zijn capabel genoeg om de meeste weerdata aan u te leveren. Maar wilt u echt alles weten en niets aan het toeval overlaten is onze pro-serie de beste optie. We kunnen alarmen instellen als parameters worden overschreden die je per sms of email kunt krijgen. Alles wordt door zonne-energie gevoed. De console kan zowel op batterijen, als met een adapter. Ook heeft deze pro-serie een datalogger en worden alle weergegevens opgeslagen die later is op te vragen. Dit weerstation in verhuur heeft alles in huis voor een degelijke berekening van de lokale weersverwachting voor de komende 12 tot 24 uur.

Het weer in eigen beheer

Geen zin in een duur abonnement en wilt u het weer lekker in eigen beheer, is dit een prima alternatief. Mocht u alsnog niet snappen hoe de weersituatie voor uw evenement in elkaar steekt, schalen we op naar weerbewaking op afstand.

Op de milimeter nauwkeurig

Deze weerstations zijn uiterst nauwkeurig. Om deze preciezie aan te kunnen houden vragen we om ze minimaal 1 dag van tevoren te installeren, zodat we het weerstation nog kunnen kalibreren. Zo ben je er zeker van dat alle waarden helemaal perfect worden weergegeven.

Installatie

Voordat wij gaan rijden, vragen we aan u waar deze geplaatst gaat worden. Dit heeft te maken met de juiste waarden van de gegevens. Deze moet vrij van alle objecten worden geplaatst. Na goedkeuring komen wij naar u toe. Installeren de weerstation en halen hem weer op wanneer het u uitkomt. Geen gezeur, lekker makkelijk!

Kwanta-kosta?

Het plaatsen, het halen en brengen en het verhuur van het weerstation is grotendeels maatwerk. Er zijn verschillende factoren die meerekenen. De afstand die we moeten rijden, of je het weerstation 1 dag of 1 week wilt. En of we direct kunnen plaatsen of nog 2 uur moeten wachten op een hoogwerker. Wilt u een offerte? Stuur dan een email naar ikwil@meteo4events.nl

Voor als je zelf wilt weten hoe de wind staathoe warm het ishoe hard het waaitwat de gevoelstemperatuur isof je vuurwerk kan afsteken op je evenement...

Voor de rest zijn wij de beste optie voor weerbeheer tijdens uw evenement. Onze klanten en partners zijn zeer tevreden over ons!