Met Meteo4events, altijd een zonnige toekomst voor uw evenement.

WIJ MONITOREN HET WEER VOOR O.A. SOLAR WEEKEND IN ROERMONDSTADSFESTIVAL IN ZWOLLESTRONG VIKING OP 12 LOCATIESVELDTRIP FESTIVAL IN ZWOLLEHET STUITERBAL IN HAGHORSTWANDELVIERDAAGSE LIMBURGBLAUWVINGERRALLY IN ZWOLLETHORRUN IN ZWOLLEBRUISWEKEN ZWOLLESTADHAGENFESTIVAL Kom jij er dit jaar ook bij?

Elk evenement, groot of klein krijgt van ons dezelfde aandacht. Het weer discrimineert niet.

ONZE MISSIE

Een groter podium voor weerextremen.

Het weer veranderd, ook in ons land. Er komen steeds meer festivals en evenementen bij. Overal wordt gewerkt aan veiligheid. Maar veiligheid omtrend het weer wordt op grote schaal vergeten. Denk aan bliksembeveiliging en denk aan de mogelijke kansen op noodweer.  Windstoten en alles wat daarbij komt kijken. Niets is zo veranderlijk als het weer. Zolang er nog altijd evenementen zijn die op het allerlaatste moment steun zoeken bij ons, is het te laat!

WAT IS ONZE VISIE?

Beperk de risico's tot een absoluut minimum.

Om (grootschalige) buitenevenementen zo veilig mogelijk te laten verlopen vinden wij weersinformatie op locatie belangrijker. Dit om de actie bij mogelijke weercalamiteiten te versnellen om schade aan het evenement en zijn bezoekers zoveel mogelijk te voorkomen.

 

WAAROM GEBRUIK MAKEN VAN ONS?

Kennis van zaken & ervaring op het veld.

Veiligheid kan altijd beter. En het liefst met zo min mogelijk schade. Wij willen ervoor zorgen dat er voor jullie geen enkele manier van onrust ervaren tijdens een dag vol onweer en noodweerkansen. Door begrijpelijk, duidelijk en snel te handelen. Met onze ervaringen op het gebied van veiligheid, festivals organiseren en het (nood)weer, haalt u alle aspecten in huis.
high 5 icon weerbewaking Nederland
0
+
high-fives
0
jaar ervaring met extreem weer
0
Jaar ervaring in op, afbouw en organiseren van grootschalige festivals
0
schade voorkomen

WIE ZIJN WIJ NOU ECHT?

Wij zijn weerkundig op het gebied van onweer, stormen en andere vormen van extreem weer. Wij zijn alle drie stormjager in onze vrije tijd, lusten een biertje en zijn gek van onze vrouwen en kinderen. Doodnormale mensen met een buitengewone passie voor het weer. Hoe harder het knalt de enthausiaster we worden. Wij doen onderzoek naar tornado’s in Nederland en omringende buurlanden (mits dit kan) en brengen het in kaart. Wij delen onze kennis op scholen en worden ingezet om een beter beeld te geven voor de verzekering.

Weerbewaking als stormchaser

Meet Our Crew

Maickel Althuizen, Sven R Simic en Kevin Broeren hebben elk een speciale verbintenis met het weer en de nevenactiviteit van evenementen. Sven is heer en meester in de veiligheid, protocollen en communicatie dankzij zijn werk bij de brandweer. Kevin is pyrotechnicus en zorgt voor dikke lasershows maar beheert ook ons radarsysteem. Maickel zorgt voor de nodige media en heeft meerdere festivals opgebouwd, afgebroken en georganiseerd.