Met Meteo4events, altijd een zonnige toekomst voor uw evenement.

weerbewaking onderzoek schade

Stormchasen in Europa

Weerbewaking Nederland is ontstaan door vele jaren onderzoek met betrekking tot noodweer in ons land en onze grenslanden. In de volksmond heet dat stormchasen. Hoewel in ons land bijna geen grote tornado’s voorkomen als in Amerika, ondersteunen we toch diverse instanties met ons onderzoek.

Meer weten? (binnenkort beschikbaar) »

high 5 icon weerbewaking Nederland

Schadeonderzoek voor verzekeringen

Wij kunnen voor verzekeringen opgeroepen worden om te onderzoeken welke schade is veroorzaakt door extreme weersomstandigheden. Wij kunnen namelijk precies zien met ons onderzoek of een tornado of een valwind de schade heeft veroorzaakt. Voor sommige verzekeringen is dit belangrijk omdat stormchade een breed begrip is. En niet alles is gedekt onder bepaalde voorwaarden. Wij kunnen dan het verschil uitmaken tussen uitkeren of niet.Meer weten? (binnenkort beschikbaar) »
Regen weerbewaking

Tornado aftermath

In het geval dat er een tornado in Nederland of omringende landen aan de grond is geweest, gaan wij 9/10 keer op onderzoek uit om de schade in beeld te brengen evenals de duratie en kracht van de tornado. Wij hebben door onze kennis en ervaring genoeg in huis om dit onderzoek professioneel op te stellen.Meer weten? (binnenkort) »